Organisatieverandering

In deze tijd van voortdurende verandering, komen we steeds voor nieuwe uitdagingen te staan. Trainen en coachen helpt om deze veranderingen in goede banen te leiden.

Fiene Trainers B.V. helpt mensen hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en inzetten in hun werkomgeving. We stimuleren mensen om proactiviteit, oplossingsgerichtheid en nieuwe competenties te ontwikkelen, met behoud van hun  eigen identiteit. Daarnaast helpen we mensen ‘outside the box’ te denken en te handelen met inzet van hun eigen specifieke talenten.

Wat wij doen om dit waar te maken, is het bieden van maatwerk. Dit stemmen wij af op de organisatiedoelstellingen en leerwensen op het gewenste werk- en denkniveau van de managers en medewerkers. Door middel van onze praktijkgerichte aanpak brengen wij optimaal resultaat.

 

Gedrag en verandering

Fiene Trainers B.V. heeft een groot aanbod aan gedrags- en vaardigheidstrainingen en trainingen op het gebied van management- en organisatieontwikkeling. Al onze trainingen worden naar jouw wensen voor je op maat ontwikkeld.